English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Wat te doen in de meivakantie?

De kinderen zijn vrij van school. Hemelvaart komt eraan. Kortom: het ideale moment om er even tussenuit te knijpen. Of het nu met vrienden is of met het gezin, de meivakantie is het perfecte moment om samen even de dagelijkse sleur te ontvluchten. Met wat geluk laat het zonnetje zich zien en is het prachtig weer om dingen te ondernemen. Maar wat kun je allemaal doen? Wij hebben de leukste activiteiten voor in de meivakantie op een rijtje gezet, zowel voor gezinnen en ouderen als voor vriendengroepen.

To do

Kamperen

Op de camping is altijd wat te beleven. Of je nu gezellig gaat kamperen en je tent op een van onze ruime campingplaatsen zet of dat je voor iets meer comfort gaat en een van onze gezellige bungalows bezet. Vanuit daar kun je alle kanten op en zeker in de meivakantie is er genoeg te doen.

Bevrijdingsfestival

5 mei staat in het teken van bevrijdingsdag en dat is goed te merken. In verschillende steden wordt dit uitbundig gevierd met gezellige bevrijdingsfestivals. Zo wordt er voornamelijk in Enschede flink uitgepakt met optredens van bekende artiesten.

Weerselosemarkt

Is het bevrijdingsfestival je iets te veel van het goede? Dan kun je een kijkje nemen bij de antiek- en goederenmarkt in Weerselo, beter bekend als de Weerselosemarkt.

Astronomisch wonder

Ben jij gek op alles wat in het heelal gebeurd? Neem dan een kijkje bij Cosmos Sterrenwacht.

Hemelgames

Op hemelvaartsdag zijn de hemelgames een aanrader om naartoe te gaan. Verschillende teams strijden tegen elkaar om een podiumplaats. Hiervoor moeten ze hindernisbanen bestormen en allerlei andere spelletjes uitvoeren. Naast dit fanatieke tafereel wordt er door verschillende bands opgetreden. Elk genre komt aan bod en onder het genot van een drankje geniet je van de klanken van bijvoorbeeld The Piano House.

Streekproducten

Als je in Twente bent, wil je natuurlijk genieten van alles wat deze streek je te bieden heeft. Maak een rondje langs verschillende boeren en proef het echte Twentse eten. Zo kun je onder andere naar:

  • Buffalo Farm Twente
  • IJskuip
  • Landgoed Kaamps
  • Shiitake kwekerij
  • Othmar bierbrouwerij

Museum

Neem je kinderen mee naar Natura Docet Wonderryck Twente. Geen suf, oud museum, maar een innovatief museum waar ook voor kinderen veel te beleven valt. Je kunt er tevens even heerlijk uitrusten en genieten van een goede bak koffie met appeltaart.

Nu je weet wat je moet doen in de meivakantie, kun je hier meteen je campingplaats boeken of hier je eigen bungalow! Tot snel.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000