English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Twentse schoonheid

Gewekt worden door het tjilpen van de vogels, een uitzicht over een uitgestrekte weide en genieten van je welverdiende rust. Dat is vakantie vieren op zijn best. Bij camping de Papillon kun je als natuurliefhebber je geluk niet op. Je bevindt je middenin de natuur en hebt mogelijkheden om prachtige wandelingen en indrukwekkende fietstochten te maken.

Panoramaview

Of je nu op de fiets op ontdekking gaat of gewoon voor je bungalow zit, je hebt altijd wat te kijken. In de panoramasnip bungalows heeft u een groots uitzicht en spot je het ene dier na het andere. Met een beetje geluk en geduld zie je zelfs de reeën door het bos springen. Maar een eekhoorn die druk op zoek is naar voedsel of de vogels die de meest bijzondere klanken produceren, zijn natuurlijk ook een lust voor het oog.

Ga op ontdekking

Dat Twente bekend staat om zijn mooie natuur is niet voor niks. Dat merk je direct bij aankomst op onze camping, maar er is nog veel meer te zien. Dinkelland en ook Ootmarsum zijn gebieden die zich bij uitstek lenen voor prachtige wandel- en fietsroutes. Een afwisselend coulisselandschap waarbij je langs kabbelende beekjes, prachtige heide en historische monumenten komt. Al fietsend kom je door karakteristieke dorpjes met veel ambachtslieden, maar ook door dorpen en kleine steden met een modern maar gezellig centrum vol terrasjes. Het ene moment loop jij je te verwonderen over de oudheid en de indrukwekkende cultuur en het volgende moment zit je achter een heerlijk glas koud drinken tussen de gastvrije bewoners.

Dit moet je zien

Als je bij ons op de camping staat, zijn er een aantal dingen waar je echt niet omheen kunt en die je moet zien.

  • Het stift in Weerselo
  • Het schuivenhuisje in Denekamp
  • Havezate in Breckelenkamp
  • Havezate het Everloo in Rossum
  • N.H. Kerk in Ootmarsum
  • Landgoed het Singraven

Dit is eigenlijk nog maar een kleine greep uit de vele monumenten, kerken en bijzondere plekken die Dinkelland en Ootmarsum rijk zijn. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de gezellige terrassen, heerlijke restaurants en lekkere streekproducten. Dinkelland is een bruisende gemeente waar veel evenementen worden georganiseerd. Een plek tussen rust en rumoer. Hier vind je welke evenementen wanneer plaatsvinden.

Trek jezelf even terug en geniet. Ga er overdag op uit, ontdek het authentieke Twentse landschap en keer ’s avonds terug naar de camping en drink nog een heerlijk glaasje wijn in je bungalow.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000