English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Tour de boer!

Een gemakkelijk 2 pans gerecht voor op de camping met Twentse streekproducten die je in de buurt van Camping de Papillon kunt aanschaffen.

Ingrediënten voor 4 personen:

4 saucijzen
200 gram mozarella (bollen)
250 gram rucola
2 siepels ( ui )
2 tomaten,
Aardappels (hoeveelheid naar eigen inzicht)
Balsamico, mosterd, olijfolie, tomatenpuree en een bouillonblokje
Boter om te bakken

Bereidingswijze:

Bak de saucijzen rondom met een klein kontje boter, niet te heet ( vet mag niet dampen).
Na 3 minuten siepelringen (uienringen) meebakken,
2 minuten na de siepel een eetlepel mosterd en tomatenpuree toevoegen.
Laat dit alles zo’n 6 minuten lekker bakken.
Damp het geheel in tot jus met een half borrelglaasje water.
Haal de mozarellabolletjes uit de verpakking en laat deze goed uitlekken. Bereid ondertussen de marinade voor de kaas. Meng de olijfolie, gesnipperde siepel, tomaat, balsamico en mosterd goed door elkaar.
Leg de kaas in de marinade en laat deze zo’n 20 minuten intrekken.
Kook de aardappelen geschild, voeg een bouillonblokje toe en rond dit af met een klontje boter.
Of….U bakt de aardappels; schil de aardappels en snijd deze in blokjes, laat de boter in de pan uitbruisen en bak de blokjes bruin. Bak de laatste 5 minuten gesnipperde siepels mee.
Ons advies: ontkurk een koele Twentse Rosé of drink er een fris biertje bij.

Eet smakelijk!!!!

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000