English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Seizoensplaats camping

Seizoensplaats camping

Even de drukke stad ontvluchten. Ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Na een hectische en drukke werkweek in het weekend uitrusten. Vakantie vieren wanneer u maar wilt. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het allemaal mogelijk met een seizoensplaats op onze camping in Twente. Vrijdag pakt u uw weekendtas en stapt u met uw partner of gezin in de auto. Binnen mum van tijd bent u bij uw eigen toevluchtsoord. Bij camping de Papillon geniet u van prachtige seizoensplaatsen die u de mogelijkheid geven het hele seizoen door vakantie te vieren. Onze seizoensplaatsen op veld A hebben een ware toplocatie (zie hier) en bieden veel comfort. Terwijl u een welverdiend glas wijn drinkt, een boek leest en een hapje verslindt, gaan de kinderen hun eigen gang in de geheel nieuwe speeltuin. Geniet voor uw tent of caravan van de prachtige Twentse natuur en de vele activiteiten in de buurt.

Speciaal voor de kinderen

Speeltoestel Jaarplaatsen

Speeltoestel Jaarplaatsen

Seizoensplaatsen bij de Papillon bieden een geweldig vakantieadres voor jong en oud. Op het veld staat vanaf 2016 een splinternieuwe speeltuin. Het is een van de grotere speeltuinen op ons terrein. Terwijl u voor uw tent met een schuin oog de kinderen in de gaten houdt, kunt u verder volledig uw eigen gang gaan. De kids hebben ondertussen de tijd van hun leven. Oefenen met autorijden, als een aapje klimmen in het klimrek of sjezend van de gloednieuwe glijbaan. Een zandkasteel bouwen, als aan een echte Costa. Klimmen, glijden en hangen. Graven, spelen en ravotten. De kinderen kunnen hier ongetwijfeld al hun energie kwijt. Naast deze nieuwe speeltuin, zijn er nog tal van andere speeltoestellen. Uw kinderen gaan zich dus zeker niet  vervelen.

Voordelen seizoensplaats

Naast dat u met een seizoensplaats gegarandeerd vakantieplezier heeft, biedt het nog vele andere voordelen. Zo zijn onze seizoensplaatsen voorzien van:

  • 200 kWh
  • WiFi
  • Televisie aansluiting
  • Vuilwater afvoer
  • Wateraansluiting
  • Meerdere speeltoestellen
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Grote plekken van minimaal 120m2
  • Een seizoensplaats is van 29-03-2018 t/m 30-9 -2018

Bent u de seizoensliefhebber die graag vakantie viert wanneer het u uitkomt?
Dan is onze seizoensplaats geschikt voor u. Wees er snel bij.
Vul het formulier in voor meer informatie of bel 0541-351670

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000