English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

LEGO summer camp : Bouw een hightech robot op camping de Papillon!

Deze zomer komt er voor het eerst een speciaal LEGO Summer Camp team naar camping de Papillon om met jullie aan het werk te gaan met robots. Hou je van computeren, LEGO, bouwen en een uitdaging? Dan is dit echt iets voor jou! Waan je in de wereld van een echte Twentse ‘RED Engineer’ en breng je eigen robot tot leven.

Wat gaan we doen?

Je leert programmeren waardoor je jouw eigen – van LEGO gebouwde – robot van alles kunt laten doen. Zo kun je hem bewegen, hem dingen laten voelen en hem laten rijden. Laat je robot exact doen wat jij wilt!
Heb je de workshop voltooid? Dan krijg je een mooi RED Engineers diploma met een gratis entreekaartje voor een bezoek aan een Twentse attractie zoals het Techniekmuseum HEIM in Hengelo.

Wanneer, hoe laat, waar?

De workshop wordt in de periode van 6 juli t/m 14 augustus 2015 elke vrijdag gegeven op camping de Papillon. Het programma bestaat uit een ochtenddeel (van 10.00 – 12.00 uur) en een middagdeel (van 13.30 – 15.30 uur). Tussen de middag kunnen de kinderen lunchen op eigen gelegenheid. Kinderen kunnen zich inschrijven bij de receptie. Max. 14 deelnemers per workshop. Vol = Vol.

Wie zijn de RED Engineers ?

In Twente zijn ze al beroemd: de RED Engineers van de toekomst. Kinderen leren in het RED Engineers programma op een spannende en uitdagende manier hoe leuk techniek is. Dit alles om hen te enthousiasmeren voor een techniekstudie in de toekomst bij Saxion of Universiteit Twente. Dat is hard nodig gezien de groeiende vraag naar goedgeschoolde technici in de toekomst.
Meer informatie over de Challenge die Twentse basisscholen jaarlijks ondernemen? Kijk op http://www.twente.com/redengineers

 

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000