English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Overdekt Zwembad

Vakantiepark de Papillon heeft een overdekt zwembad. Voor kinderen is zwemmen op een camping vanzelfsprekend. Zwemmen en vakantie, dat is toch logisch? Op de Papillon in Twente vinden wij dat ook. Bij ons hebben kinderen dan ook volop de mogelijkheid om te zwemmen. Voor hen kan de vakantie dan al niet meer stuk.

Zwembad met en zonder overkapping

Het zwembadwater is 28 graden. Het is voorzien van een beweegbaar dak. Het is dus een binnen- en buitenbad in één. Deze overkapping bespaart niet alleen energie. Het dak beschermt ook tegen te veel UV-straling. Voor de allerkleinsten is er een apart en veilig peuterbadje.

Volop plezier met water voor de kinderen en ook een beetje voor u.

De Papillon beschikt ook over een waterspray park. Het water komt werkelijk overal uit. Uit de kleurrijke vloer spuit spontaan water omhoog. Er is een vlinder die water spuugt, de bladeren van een palmboom maken ineens een plensbui en zo is er nog heel veel meer waterplezier. Eén geheim willen we wel verklappen. Wil je het water tegenhouden en druk je op de waterstraal, dan komt er ineens een vrolijk geluid uit de muziekhoorn.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000