deennl
Brochure aanvragen

De prachtige omgeving, het comfort en de ruimte zijn natuurlijk een fijne bijkomstigheid, maar de Papillon heeft nog veel meer te bieden. Met een grote diversiteit aan faciliteiten weet u zeker dat het een onvergetelijke vakantie wordt. Van vermaak voor kinderen en voor ouderen. Ons Vakantiepark is van alle gemakken voorzien. Het is ons doel om u een aangename en zorgeloze vakantie te bezorgen. Een vakantie waarbij u enkel hoeft te denken aan uw eigen rust, de rest regelen wij voor u.  

Wat te doen bij de Papillon?

Een veelzijdige camping waar iedereen optimaal kan genieten. Of u nu een voetbal, tennis of volleybal fanaat bent. Of u nu houdt van wandelen, fietsen of lekker relaxen. Of u uw rust vindt door aan het water te zitten en te vissen of dat u een echte waterrat bent. Bij de Papillon kan iedereen zijn of haar hart ophalen. Wij bieden onderstaande faciliteiten aan:

Van jong tot oud

Een overdekt zwembad dat garant staat voor veel waterpret. Het water spray park waar u met watergevechten urenlang plezier kunt hebben of de riante zwemvijver met kabelbaan en een ijsschots middenin waar u op kunt klimmen. Kinderen kunnen hun geluk niet op met deze wateractiviteiten. Daarnaast staat het recreatieteam elke dag klaar voor vrolijk vertier voor de kinderen. De verschillende speeltoestellen en het grote springkussen maken dat de Papillon een zeer kindvriendelijke camping is.  

Bent u de speeltoestellen een beetje ontgroeid? Dan hoeft u zich zeker niet te vervelen. Een potje tennissen, een partijtje voetbal of waag u met uw vrienden aan een spelletje beachvolleybal. Wilt u het liever wat rustiger, dan kunt u terecht op de Jeu de Boules baan.  

Wellicht bent u een fanatiek visser? Dan doet u er verstandig aan om een kampeerplaats bij de visvijver te boeken. Hang vroeg in de ochtend uw hengel uit en geniet van de rust. Laat u ons het wel weten als u één van die grote rakkers aan de haak heeft geslagen?

Na een inspannende dag is er niks beters om goed te eten. U kunt natuurlijk zelf voor uw tent of in uw bungalow koken, maar u kunt ook terecht in ons restaurant de Happerij of haal een snelle snack bij de snackbar.  

Bekijk snel al onze faciliteiten en ontdek wat er nog meer te doen is bij Vakantiepark de Papillon. Of boek direct uw vakantie!  

HD-Televisie: Haarscherp beeld zoals thuis!

HD-TV

Lees meer

Winkel

Winkel

Lees meer

Restaurant De Happerij

Restaurant de Happerij

Lees meer

Snackbar

Snackbar

Lees meer

Verwarmd sanitair

Verwarmd Sanitair

Lees meer

Overdekt Zwembad

Zwembad

Lees meer

Recreatievijver

Recreatievijver

Lees meer

Visvijver

Visvijver

Lees meer

Recreatieteam

activiteiten in twente

Lees meer