English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Leading Campings of Europe

De allerbeste campings in Europa.

De Leading Campings of Europe zijn een aaneensluiting van 39 topcampings in heel Europa. Alle leden van de groep zijn volkomen zelfstandig, hebben ieder hun eigen karakter. Vakantiepark De Papillon is sinds 2012 aangesloten bij Leading Campings of Europe.

Familiebedrijven met oog voor de gast!

Er zijn kleine, overzichtelijke bedrijven bij met 200 plaatsen, maar ook ware vakantiesteden waar in het hoofdseizoen ook 11.000 gasten elkaar niet in de weg lopen. Wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze allemaal door hun eigenaars zelf worden geleid. Familiebedrijven dus met een bijzondere oriëntatie naar de gast toe.

Sommige Leading Campings zijn al een halve eeuw oud. Ze hebben de tijd genomen om te rijpen, maar nooit vergeten het voortouw te nemen als het om innovaties voor nog meer comfort, nog meer sport en nog meer ontspanning ging. In 1994 door drie vooruitziende campingondernemingen opgericht is Leading Campings nu de meest prestigieuse groep binnen de Europese campings.

De gast profiteert.

Profiteert u ervan, dat Leading Campings de top qua voorzieningen en dienstverlening voortdurend opnieuw uitvindt. Profiteert u ervan dat wij camping creëren – voor mensen met tent, caravan of camper, maar ook voor hen die tijdelijke vrijheid willen huren en de appartementen, bungalows, chalets of mobilhomes op Leading Campings eens willen proberen. Wij verheugen ons op uw komst.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000