English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Kindercamping Twente

Uw kindercamping in Twente

Wilt u met uw kinderen op vakantie in Twente? Kom dan naar camping de Papillon. Dé kindercamping van Twente en Overijssel. Een heerlijke plek waar kinderen al hun energie kwijt kunnen. Ravotten over de ruime speelvelden, urenlang vissen bij de visvijver, knutselen en optredens voorbereiden met het animatieteam en zwemmen in het zwembad of de zwemvijver. Het is een groot kinderspeelparadijs. Op ieder kampeerveld staat een speeltoestel. Terwijl u aan het genieten bent van een goed boek, kunt u uw kinderen een beetje in de gaten houden.

Zwembad op de camping

zwambad

Een zwembad is een must voor kinderen. Ga je op vakantie? Dan wil je lekker kunnen spelen in het water. Bij de Papillon kunt u genieten van meerdere zwemmogelijkheden. Ons verwarmde zwembad brengt veel zwemplezier. Hier kunt u baantjes trekken, maar hier worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Samen met het animatieteam worden hier spelletjes gespeeld.

Het zwembad is voorzien van een beweegbaar UV-werend dak. Ook als het weer even niet meezit, kunt u altijd gebruik maken van het zwembad. Wilt u een keer wat anders dan het heldere, blauwe water? Ga dan met uw kinderen naar de grote recreatievijver met zandstrand. Een walhalla voor de waterratjes onder ons. In het midden van de recreatievijver bevindt zich een grote, avontuurlijke attractie: de metershoge en spannende ijsberg. Klim erop en glijd er weer vanaf. Daarnaast is er een stoere kabelbaan naast de vijver, waardoor u de camping van heel andere hoogte kunt bekijken. De recreatievijver staat garant voor veel speelplezier.

Speeltoestellen

speeltoestellen-kindercamping

Elk kampeerveld beschikt over een speeltoestel. Klimmen, glijden en klauteren, we hebben overal aan gedacht. Wat is er nu fijner voor een ouder om uw kind te zien schaterlachen van geluk. De speeltoestellen zijn ontworpen door LEGO. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw kind. Modern, stoer, vol avontuur en tegelijkertijd oersterk en gemaakt van eerlijke materialen.

Animatieteam

animatie-team

Geen kindercamping zonder een professioneel en gezellig animatieteam. Zij organiseren gave activiteiten en treden op voor kinderen van alle leeftijden. In de belangrijke vakantieperiodes is er een speciaal recreatieprogramma gemaakt. Indrukwekkende optredens, knutselen of spannende speurtochten. Hier vindt u het allemaal. Of neem een kijkje in het Waterspraypark en beleef nog meer waterpret, waarbij niemand droog terug keert naar zijn of haar tent of caravan.

Wilt u samen met uw kinderen genieten van een te gekke kindercamping in Twente?
Boek dan vandaag nog uw kampeerplaats!

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000