English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Duurzaamheid

Duurzame camping in Twente

Een duurzame camping in Twente, dat is ons doel! Camping de Papillon is zich bewust van de natuur en onze omgeving. Duurzaamheid is dan ook essentieel voor ons. Samen denken we aan een schone toekomst. Verantwoordelijkheden die wij serieus nemen. Wij houden rekening met gebruik van water. Een kwestie van simpel nadenken. Zo hebben wij ons eigen reinigingssysteem die het overtollige water opvangt en filtert. Het lijkt wellicht moeilijker dan gedacht, maar in onze prachtige omgeving merkt u dat u vanzelf rekening gaat houden. Ook in de vakantietijd is het niet olierijk om de natuur te ontzien.

Duurzame vakantie

Kiest u voor Vakantiepark de Papillon, dan kiest u voor duurzaamheid. Hier moet u zich wel bewust van zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het uw vakantie alleen maar ten goede komt. Bij ons komt u om te genieten van een topvakantie in Twente. We merken tevens dat het erg leerzaam is voor kinderen. Zij worden zich een klein beetje meer bewust van duurzaamheid. Zelfs onze speeltoestellen zijn van duurzaam materiaal gemaakt. Wij hebben werkelijk waar overal over nagedacht. We merken dat het voor onze gasten eigenlijk alleen maar van toegevoegde waarde is. Uw vakantie wordt er alleen maar leuker van! We steken onze gasten af en toe ook een beetje aan. Samen werken we namelijk aan onze toekomst.

Camping De Papillon wint internationale duurzaamheidsprijs

In januari 2015 hebben we de ADAC Camping Award 2015 in de categorie duurzaamheid in ontvangst mogen nemen. Het eigenaarsechtpaar Alex en Kerstin Wassink nam de internationale prijs in Stuttgard in ontvangst. Een onafhankelijke jury van de Duitse beoordelingswebsite ADAC, vindt dat Camping De Papillon erin is geslaagd om het duurzaam ondernemen tot in ieder aspect van de inrichting toe te passen.

Energiezuinig
‘Het is opvallend hoe buitengewoon ónopvallend allerlei milieusparende, energiezuinige en natuurbevorderende investeringen zijn geïntegreerd in het vakantieplezier voor de gasten. Alles staat in het teken een comfortabel, speels en tegelijk rustgevend aanbod voor het hele gezin’, aldus het juryoordeel.

Wilt u weten wat het is om op een duurzame camping te verblijven en om uw steentje bij te dragen aan de natuur? Boek vandaag nog uw kampeerplaats.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000