English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Duurzaamheid

Duurzame camping in Twente

Een duurzame camping in Twente, dat is ons doel! Camping de Papillon is zich bewust van de natuur en onze omgeving. Duurzaamheid is dan ook essentieel voor ons. Samen denken we aan een schone toekomst. Verantwoordelijkheden die wij serieus nemen. Wij houden rekening met gebruik van water. Een kwestie van simpel nadenken. Zo hebben wij ons eigen reinigingssysteem die het overtollige water opvangt en filtert. Het lijkt wellicht moeilijker dan gedacht, maar in onze prachtige omgeving merkt u dat u vanzelf rekening gaat houden. Ook in de vakantietijd is het niet olierijk om de natuur te ontzien.

Duurzame vakantie

Kiest u voor Vakantiepark de Papillon, dan kiest u voor duurzaamheid. Hier moet u zich wel bewust van zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het uw vakantie alleen maar ten goede komt. Bij ons komt u om te genieten van een topvakantie in Twente. We merken tevens dat het erg leerzaam is voor kinderen. Zij worden zich een klein beetje meer bewust van duurzaamheid. Zelfs onze speeltoestellen zijn van duurzaam materiaal gemaakt. Wij hebben werkelijk waar overal over nagedacht. We merken dat het voor onze gasten eigenlijk alleen maar van toegevoegde waarde is. Uw vakantie wordt er alleen maar leuker van! We steken onze gasten af en toe ook een beetje aan. Samen werken we namelijk aan onze toekomst.

Wilt u weten wat het is om op een duurzame camping te verblijven en om uw steentje bij te dragen aan de natuur? Boek vandaag nog uw kampeerplaats.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur


Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000