English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

ANWB Topcamping 2019

Ook in 2019 behoort vakantiepark De Papillon weer bij de topcampings in Europa.

ANWB Topcamping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de absolute top in Europa en blinken uit in kwaliteit. Met een geweldig terrein, veel voorzieningen en een prachtig sanitair.

 

ADAC Superplatz

Ook het Duitse ADAC heeft ons beloond met de maximale score en mogen we het predicaat
ADAC Superplatz voeren.

    

 

Winnaar ‘The Country Award’

Daarnaast hebben het Engelse Alan Rogers en de Caravan Motor Home Club de Papillon uitgeroepen tot de winnaar van “The Country Award”. Dit is de prijs voor mooist gelegen camping. Alan Rogers: “Deze camping licht in een landelijke omgeving op de grens met Duitsland. De ideale uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Mooie kampeerplaatsen en uitstekende voorzieningen zoals een overdekt zwembad, een bar, restaurant en winkel. Ook watersporters kunnen hier uit de voeten, er is een grote visvijver en een mooi zandstrand.”

 

Onafhankelijke campinginspecties.

Ook in 2018 heeft de ANWB weer 2000 campings in Europa uitvoerig geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair erg belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren.

De ANWB bekroont vakantiepark De Papillon met 5 sterren.

Het maximaal haalbare is 5 sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en veel voorzieningen. ANWB Top camping is een kwalificatie voor 1 jaar. Natuurlijk zijn we daar hartstikke trots op. Wil je zelf eens gaan ontdekken hoe leuk een vakantie op De Papillon is?

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000