English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

DCC Europapreis 2015

DCC Europapreis 2015

Wanneer een toonaangevende organisatie als de Deutsche Camping Club (DCC) het de moeite waard acht om een Nederlandse camping te nomineren voor een internationale kwaliteitsprijs, dan is dat al een enorme erkenning. Wij zijn als Camping De Papillon daarom extra trots dat deze nominatie nu ook heeft geleid tot het winnen van de DCC Europa Preis 2015.

President Andreas Jörn van de Deutsche Camping Club omschreef Camping De Papillon in zijn motivatie als ‘een ideale vakantiebestemming voor families met kinderen en voor natuurliefhebbers’. Wetende dat dit pas de derde Nederlandse prijswinnaar sinds 1996 is. ‘Lovenswaardig is met name ook de wijze waarop wordt omgegaan met de natuurwaarden.’ aldus Andreas Jörn.

De onlangs toegekende ADAC CAMPING AWARD 2015 in de categorie ‘duurzaamheid’ bewees al dat comfortabel, rustgevend en natuurrijk vakantieplezier heel goed te combineren is met respect voor de omgeving en het milieu. Het is heel bijzonder dat de DCC deze visie nog eens onderstreept.

Naast De Papillon in Nederland zijn ook een camping in Denemarken, Oostenrijk en Spanje bekroond.

Bedankt

Via deze weg willen we vanuit camping de Papillon ook iedereen bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Dit is zowel het Papillon Team als de campinggasten. Iedereen bedankt!

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000