English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Standaard Campingplaats

Standaard campingplaats

Lekker terug naar de basis. Genieten van de rust en het leven in zijn puurste vorm. Dat is kamperen bij camping de Papillon. Zet je tent, camper of caravan op een van onze standaard campingplaatsen en go back to basic! Natuurlijk is er wel enige vorm van comfort aanwezig. Zo beschikken deze plaatsen over 4 Ampère stroom en is er een watertappunt op loopafstand. Verder bent u omringd door een prachtige, natuurrijke omgeving. In de ochtend wordt u wakker van de tjilpende vogels, dringt de geur van vers gebakken broodjes uw neus binnen en dwingen de zonnestralen u om naar buiten te komen. Word ook één met de natuur en kom genieten van een ongedwongen en heerlijke vakantie bij de Papillon.

Grote standaard plaatsen

Laat u niet misleiden door het woord standaard. Onze standaard campingplaatsen zijn namelijk erg ruim. Al onze plekken hebben een minimale oppervlakte van 100m2. Dat betekent genoeg ruimte om voor uw caravan, camper of tent te zitten. Uw kinderen kunnen nog lekker ravotten en spelen voor de tent en het is tevens mogelijk om er een klein tentje bij te zetten. Zijn uw kinderen uitgespeeld voor de tent of caravan? Dan bevindt zich op elk veldje een speeltoestel. De speeltoestellen zijn divers en voor verschillende leeftijdscategorieën. Wilt u weten welk veld het meest geschikt is voor u en uw kinderen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u een standaard campingplaats krijgt op een veldje met het speeltoestel dat past bij de leeftijd van uw kinderen. Dat wordt optimaal genieten. Camping de Papillon is een kindercamping in optima forma.

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

Autovrije campingplaatsen

Wilt u de veiligheid van uw kinderen zo goed mogelijk waarborgen? Dan zijn de autovrije kampeervelden wat voor u. U hoeft zich niet druk te maken over uw kinderen. Zij kunnen veilig spelen, zonder dat ze op moeten passen voor passerende auto’s. Dat geeft u nog meer rust wanneer u lekker voor uw tent of caravan zit. Terwijl uw kinderen hun energie kwijt kunnen op de speeltoestellen, zit u lekker een boekje te lezen en een heerlijke borrel te drinken. Dat is nog eens een vakantiegevoel! De autovrije velden vindt u terug op de plattegrond. Voor de standaard campingplaatsen zijn deze te vinden op veld H, van H241 t/m H248.

Extra comfort

Wilt u wel terug naar de basis, maar kunt u echt niet zonder internet? Wij bieden ook standaard plaatsen die over een WiFi verbinding beschikken. Indien dit heel belangrijk is voor u, doet u er verstandig aan om contact met ons op te nemen. Wij zorgen dan dat u een perfecte plek krijgt die dichtbij een WiFi steunpunt ligt. Er is dekking over de gehele camping. Kom genieten en boek snel uw standaard campingplaats. Wilt u iets meer luxe? Bekijk dan onze comfort campingplaats.

De Nationale Toekomstprijs 2000