English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Kamperen in Twente

Kamperen in Twente, een uniek gevoel

Kamperen in Twente op Vakantiepark De Papillon in Denekamp biedt u alle ruimte met een keus uit 360 kampeerplaatsen en 19 Bungalows in de gastvrije Twentse omgeving.

Prachtige Twentse omgeving

Naast de campingplaatsen en Bungalows is de prachtige omgeving typerend voor Twente. Met de uitgestrekte velden en heide gebieden kunt u werkelijk van de natuur genieten. De eindeloze fietsroutes en wandelpaden die deze prachtige gebieden lopen zijn perfect om diverse uitstapjes te maken. Zo fiets u ook zo via het Almelo-Nordhorn kanaal Duitsland in.

Een camping voor kinderen en ouderen

Naast de mooie omgeving kunt u ook genieten van de Twentse gastvrijheid zoals die door het hele land bekend staat. Breng een bezoekje aan een van de vele boeren. Zij zullen u ongetwijfeld een rondleiding willen geven. Niet alleen interessant voor u, maar natuurlijk ook hartstikke leuk voor uw kinderen. Er zijn ook tal van boerderijen waar u een kopje koffie kunt drinken of een ijsje kunt halen. Op het zelfgemaakte terras kunt u dan genieten van het boerenleven en het vaak mooie uitzicht.

Geniet van de natuur in Twente

Ook de diverse activiteiten die in Twente plaats vinden maken het erg attractief om hier uw vakantie door te brengen. Er zijn verschillende pretparken in de omgeving aanwezig. Daarnaast zijn er diverse prachtige natuurgebieden als het Lutterzand, het Singraven of het Springendal die op een steenworp afstand van Camping en Bungalowpark de Papillon te vinden zijn.

Naast dit alles kunt u natuurlijk heerlijk kamperen op Camping de Papillon. Veel privacy of juist een plek gezellig tussen de andere gasten, dat is wat deze Twentse camping ook zo aantrekkelijk maakt. Iedere plek is voorzien van moderne aansluitingen. Heel makkelijk, plezierig en comfortabel. De Papillon heeft volop kampeerplaatsen van de types: comfort campingplaats of standaard campingplaats.

Misschien ten overvloede. Ook onze horeca en de sanitaire voorzieningen voldoen aan de eisen van de moderne en vooral ook milieubewuste kampeerder. Op zoek naar een kindvriendelijke en duurzame camping in Twente? Dan zit u bij de Papillon goed!

 

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000