English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Jaarplaats

Jaarplaats camping de Papillon

Even de drukke stad ontvluchten. Ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Na een hectische en drukke werkweek in het weekend uitrusten. Vakantie vieren wanneer u maar wilt. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het allemaal mogelijk met een jaarplaats op onze camping in Twente. Vrijdag pakt u uw weekendtas en stapt u met uw partner of gezin in de auto. Binnen mum van tijd bent u bij uw eigen toevluchtsoord. Bij camping de Papillon geniet u van prachtige jaarplaatsen die u de mogelijkheid geven het hele jaar door vakantie te vieren. Onze jaarplaatsen op veld A hebben een ware toplocatie (zie hier) en bieden veel comfort. Terwijl u een welverdiend glas wijn, een boek en een hapje verslindt, gaan de kinderen hun eigen gang in de nieuwe speeltuin. Geniet voor uw tent of caravan van de prachtige Twentse natuur en de vele activiteiten in de buurt.

Speciaal voor de kinderen

Jaarplaatsen bij de Papillon bieden een geweldig vakantieadres voor jong en oud. Op het veld staat vanaf 2016 een splinternieuwe speeltuin. Het is de allergrootste van ons terrein. Terwijl u voor uw tent met een schuin oog de kinderen in de gaten houdt, gaat u verder volledig uw eigen gang. De kids hebben ondertussen de tijd van hun leven. Oefenen met autorijden, als een aapje in het klimrek en sjezend van een spectaculaire glijbaan. Een zandkasteel bouwen, als aan een echte Costa. Klimmen, glijden en hangen. Graven, spelen en ravotten. De kinderen kunnen hier ongetwijfeld al hun energie kwijt. Naast deze nieuwe speeltuin, zijn er nog tal van andere speeltoestellen. Uw kinderen gaan zich dus zeker niet te vervelen.

Voordelen jaarplaats

Naast dat u met een jaarplaats gegarandeerd vakantieplezier heeft, biedt het nog vele andere voordelen. Zo zijn onze jaarplaatsen voorzien van:

  • Aansluiting elektra
  • Inclusief 300 kWh
  • Inclusief 10m3 water
  • WiFi beschikbaar
  • Grote comfortplaatsen
  • Veld met meerdere speeltoestellen
  • Aantrekkelijke tarieven

Bent u de seizoensliefhebber die graag vakantie viert wanneer het u uitkomt? Bent u degene die, samen met uw kinderen, een oogje in het zeil wil houden op onze nieuwe speeltuin en deze ook wil inwijden? Dan is onze jaarplaats geschikt voor u. Wees er snel bij en geniet van uw eigen jaarplaats. Vul het formulier in voor meer informatie.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000