English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Glamping in Twente.

Glamping in een luxe tent van Country Camp

Voor onbezorgd vakantieplezier huur je bij Country Camp een ingerichte luxe tent op vakantiepark De Papillon. Standaard met veel leefruimte, drie slaapcabines met echte bedden, een koelkast en vierpits gastoestel en een complete inrichting met uitgebreide inventaris. Dat is niet inpakken, wel wegwezen!

Country Camp Safari tent

De Country Camp Safari is een zeer robuuste tent van 8,4 x 6 meter. Totaal ruim 50m2. De hoogte van de tent is 3,5 meter! Zodra je binnenstapt in de Safaritent komt er een gevoel van rust en ruimte over je heen… Het is heerlijk zitten onder de enorme luifel van maar liefst 2,80 m lang! De Safaritent is even ‘rijk’ uitgerust als de Country Camp Lodge. De tent is alleen ruimer en voorzien van een degelijke vlonder. En ook hier is het bedlinnen inclusief!

Grote luifel van 2.80 meter diep
Luxe loungeset
Twee relax stoelen
Eettafel met zes stoelen
Houten vloer
Verlichting in alle ruimten

Country Camp Lodge de Luxe tent

De Country Camp Lodge de Luxe doet zijn naam eer aan. Even groot als de Lodge tent: binnenruimte 5×5 meter en een luifel van 2 meter diep over de gehele breedte. Bij aankomst valt de heerlijke loungeset onder de grote luifel gelijk op. Binnen vindt u een grote eettafel met stoelen en een verplaatsbare keuken. Stoere robuuste verlichting buiten en in de woonruimte. Uiteraard ook in de ouderslaapkamer. En in de ouderslaapkamer staat een boxspring. Een echte plus dus t.o.v. de Country Camp Lodge tent. En het bedlinnen ligt in dit type tent voor u klaar. Dat scheelt een hoop ruimte in de bagage!

Luxe eetkamerset
Comfortabele loungeset
Verplaatsbare keuken
Twee extra kasten
Linnengoed inclusief (voor maximaal 5 personen)

Country Camp Lodge tent

 

De Country Camp Lodge is een modern vormgegeven tunneltent met binnenafmetingen van 5×5 meter en over de gehele breedte een luifel van 2 meter diep! Totaal 35m2. De inrichting is zeer compleet. Alles wat nodig is voor een heerlijk verblijf op de camping is aanwezig: van aardappelschilmesje, kurkentrekker, tot koelkast en luie stoel…. en niet onbelangrijk: heerlijke bedden met dekbedden en hoofdkussens!

Extra lange luifel (2 meter)
Twee luxe stoelen met kussens
Dekbedden (voor 5 bedden)
Hoofdkussens (voor 5 bedden)
Extra kast in leefruimte

Zes personen

De inventaris in de Lodge en Lodge de luxe is afgestemd op zes personen. In de slaapcabines is ook ruimte voor zes personen. Uit praktisch oogpunt staan er vijf bedden. Dit betekent dat u voor de zesde slaapplek zélf een luchtbed of veldbed mee moet nemen. Ook voor het beddengoed voor dit 6e bed dient u zelf te zorgen.

Onbezorgt Glamping plezier in Twente!

Country Camp en vakantiepark De Papillon staan garant voor een onbezorgde Glamping vakantie in Twente. Kijk voor meer informatie over Glamping in Twente even op de site van Country Camp.

Glamping in Twente?
Dat is niet inpakken, wel wegwezen!

 

 

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000