English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Comfort Campingplaats

Comfort Campingplaats

Zoals de naam al doet vermoeden is de comfort campingplaats net wat luxer dan de standaard campingplaats. Voor de mensen die lekker willen kamperen, maar toch niet helemaal terug naar de basis willen. Camping de Papillon biedt voor ieder wat wils en dat uiten we onder andere in deze twee typen campingplaatsen. Hoewel comfort altijd gegarandeerd is op onze camping, krijgt u met deze campingplaats nog net ietsje extra. Terwijl je geniet van zingende vogels, ouderwets buitenspelende kinderen en een natuurrijke omgeving, biedt de comfort campingplaats de volgende voordelen:

  • 10 Ampère stroompunt
  • eigen watertappunt
  • vuilwaterafvoer
  • televisie-aansluiting

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

Kamperen in stijl

Uw traditionele, siervolle, luxe of hypermoderne caravan kan op de comfort campingplaats aangesloten worden op een wateraansluiting, maar ook op de vuilwaterafvoer. Mocht er een kortstondige regenbui langs vliegen, hoeft dat de pret niet te drukken. Door de televisie-aansluiting kunt u heerlijk genieten van alle favoriete sport-, dans-, zing- en kinderprogramma’s. In combinatie met de uitstekende WiFi-verbinding bent u van alle gemakken voorzien. De rust, natuur en gezelligheid van de camping, gecombineerd met de luxe van een vijf-sterren-resort zorgt voor de ideale vakantie.

Grote kampeerplekken

Met comfort bedoelen we ook echt comfortabel. Dat betekent een grote hoeveelheid aan bewegingsvrijheid. Met een oppervlakte van tenminste 140 vierkante meter hebben de plaatsen een zee van ruimte. Ideaal voor de kinderen! Zeker gezien het feit dat er zich op elk kampeerveldje een spectaculair speeltoestel bevindt. Op elk veldje staat een ander speeltoestel. Zo zijn voor de oudere kinderen andere speeltoestellen dan voor de jongere kinderen. Laat ons weten hoe oud uw kinderen zijn, dan zoeken wij een ideale comfort campingplaats voor u uit. De kids vliegen rond met hun leeftijdsgenoten en er is voor u tijd en rust genoeg om te genieten van uw welverdiende break.

Autovrije velden

Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een autovrij veld. Heeft u geen behoefte aan de uitlaatgassen van een ijzeren stier op wielen in uw naaste omgeving, dan raden wij u aan te kiezen voor een autovrij veld. Zeker voor de kinderen biedt het nog meer veiligheid en bewegingsruimte. Dit slaat uiteraard ook terug op uw eigen rust en comfort. De autovrije-velden zijn eenvoudig te vinden op de plattegrond. D152 t/m D197 en H241 t/m H248 vallen hier onder.

Een allerlaatste optie is een huisdiervrij veld. Mocht u of uw kind een allergie, een fobie of ander afkeer van bepaalde diersoorten hebben, dan raden wij aan uit deze velden te kiezen. De huisdiervrije velden zijn B1 t/m B36 en B344 t/m B363.

Wilt u liever nog meer terug naar de basis? Kies dan voor onze standaard campingplaats.

De Nationale Toekomstprijs 2000