English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Campers

Met de camper naar dé camping in Twente

Met uw camper genieten op een heerlijke camping in Twente? Dat kan! De camper is een graag geziene gast op vele campings. Het is een vervoerbare huiskamer. Steeds meer mensen maken dankbaar gebruik van alle voordelen die een camper te bieden heeft. Ook op camping de Papillon ontvangen we campers met open armen. De camping is van alle benodigdheden en gemakken voorzien. Voor een onvergetelijke vakantie met uw camper zit u bij onze camping meer dan goed!

Trek met uw camper door de Twentse natuur

De prachtige, natuurrijke regio Twente past voortreffelijk bij het gebruik van een camper als vervoersmiddel. Het afwisselende, groene en onaangetaste landschap leent zich perfect voor schitterende tochten. Regio Twente is de ideaal voor het ontdekken van een fijne, in Nederland zeldzame natuur.

Met uw camper op de camping

De camper zorgt voor de perfecte combinatie van zowel het vakantie- als het thuisgevoel. Het geeft daarnaast een heerlijk gevoel van vrijheid. Camping de Papillon is de perfecte standplaats tussen diverse schitterende streken. Zo ligt onder andere het mooie, Duitse en natuurrijke Teutoburger Woud op kleine afstand. Verder is de Papillon makkelijk bereikbaar en is de camping zelf ook gelegen in een on-Nederlands stukje natuur.

De Papillon is verder ook ‘camperproof’ wat betreft de voorzieningen die belangrijk zijn voor onze gasten met een camper. Zo zijn de sanitaire voorzieningen geperfectioneerd. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om zowel het chemisch toilet, als de vuilwatertank te legen. Er is tevens de optie om uw vers water bij te vullen. Ook is de snelle WiFi verbinding beschikbaar voor onze campergasten.

Om uw vakantie nog meer een vakantie te maken, is het mogelijk om de camper dicht bij de entree te parkeren (zie Plattegrond). Zo is het niet nodig om steeds met de camper de gehele camping over te steken. Prefereert u een andere standplaats, dan is dat uiteraard te allen tijde mogelijk.

Wilt u met de camper op vakantie? Boek dan snel uw campingplaatsen!

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000