English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Camping de Papillon

Kamperen in Twente, een uniek gevoel

Camping de Papillon in het Twentse Denekamp biedt de moderne kampeerder alles wat hij of zij tegenwoordig nodig heeft. Luxe, comfort, vrijheid, natuur en uiteraard een gastvrije Twentse omgeving. In een prachtige en authentieke omgeving kunt u de druk van het ‘gewone’ leven even helemaal achter u laten. 360 kampeerplaatsen liggen verspreid over uitgestrekte grasvelden en heidegebieden. In de Twentse natuur komt u helemaal tot rust. Fietsroutes en wandelpaden leiden u langs de meest schitterende plaatjes van deze prachtige regio. Daarnaast bieden deze wegen u de mogelijkheid diverse mooie uitstapjes te maken. Een tripje met de fiets langs onze oosterburen is bijvoorbeeld een leuke dagbesteding.

De Twentse natuur en gastvrijheid

Behalve een magnifieke omgeving, staat regio Twente bekend om de gastvrijheid. De boeren zullen u bij het passeren van het erf regelmatig uitnodigen voor een kop koffie. In veel gevallen volgt een spontane rondleiding langs het familiebedrijf en de stallen. Een geweldige ervaring voor de kinderen. Wanneer het uw geluksdag is, zal u zelfs getuige zijn van een wondertje in de vorm van een geboorte. Regelmatig bevallen de drachtige koeien van een kalfje. Trots zullen de boeren u en uw kinderen getuige laten zijn van deze gebeurtenis. Een typische vorm van Twentse gastvrijheid.

Buiten de gastvrijheid vinden er ook legio’s aan activiteiten plaats in het prachtige Twente. Zo zijn er mooie, kindvriendelijke pretparken in de buurt. Een unieke beleving voor de kids. Na een dag rondvliegen, springen, rennen en adrenaline, brengen jullie vervolgens heerlijk rustig de avond door. Natuurgebieden als ’t Lutterzand, het Singraven of het Springendal liggen ook op steenworp afstand. Met de fiets kan zo een prachtige, rustige tocht door de natuur gemaakt worden.

Camping voor kinderen

Tukkers staan buiten alles bekend als gezelligheidsdieren. Dat maakt een unieke manier van samenkomen bij camping de Papillon. Meer dan genoeg privacy, maar toch contact met de andere gezellige gasten. Zeker voor de kinderen is dit ook een heerlijk gevoel. Nieuwe vriendjes, vriendinnetjes en speelmaatjes worden gevonden om een onvergetelijke vakantie mee te beleven. Ze kunnen ravotten op de speeltoestellen, zwemmen in het zwembad of geanimeerd worden door het animatieteam. En zeg nu zelf, hoe meer kinderen samen, hoe meer vreugd. Dat maakt camping de Papillon een echte kindercamping.

Campingplaatsen

Alle plaatsen zijn voorzien van moderne aansluitingen. Makkelijk, niet frustrerend en zeker niet tijdrovend. Gewoon comfortabel. De camping onderscheidt zich in twee typen kampeerplaatsen; standaard campingplaats en comfort campingplaats. Met onze jaarplaatsen is het ook mogelijk om de camping het hele jaar als uitvalsbasis te hebben.

De horecavoorzieningen voldoen aan alle wensen van de hedendaagse kampeerder. Gezellig, knus en gastvrij. Tenslotte is de camping van al uw sanitaire eisen voorzien. Modern en milieubewust, zoals u op uw vakantie verlangt. Camping de Papillon is daarbij ook nog eens een hele duurzame camping.

Kamperen in Twente, wat wil je nog meer! Boek snel en kijk uit naar een geweldige vakantie.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

Kamperen in Twente

Kamperen in Twente, een uniek gevoel Kamperen in Twente op Vakantiepark De Papillon in Denekamp bie...

Standaard Campingplaats

Standaard campingplaats Lekker terug naar de basis. Genieten van de rust en het leven in zijn puurs...

Comfort Campingplaats

Comfort Campingplaats Zoals de naam al doet vermoeden is de comfort campingplaats net wat luxer dan...

Jaarplaats

Jaarplaats camping de Papillon Even de drukke stad ontvluchten. Ontsnappen aan de dagelijkse sleur....

Campers

Met de camper naar dé camping in Twente Met uw camper genieten op een heerlijke camping in Twente?...

Glamping in Twente.

Glamping in een luxe tent van Country Camp Voor onbezorgd vakantieplezier huur je bij Country Camp ...

Kampeertarieven

Hier vind u de prijzen voor de Camping 2020. Naast de standaard prijzen zijn er speciale aanbieding...

De Nationale Toekomstprijs 2000