English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Camping de Papillon verwelkomt nieuwe animator; Nolli

We willen u graag voorstellen aan onze nieuwe assistent bedrijfsleider en animator: Nolli! En dat is niet het enige wat nieuw is aan camping de Papillon. Dit seizoen hebben we namelijk het Nolliseum met de naam Nollipap geopend. Een bijzondere ruimte waar wereldberoemde kunst in een vrolijk vakantiejasje is gestoken. Natuurlijk is Nolli hier volop aanwezig voor een goede dosis entertainment.

Schilderijen van Rembrandt en Van Gogh

In het Nolliseum hangen afbeeldingen van misschien wel de beroemdste schilderijen. Van De Nachtwacht van Rembrandt tot en met werken van Corneille, Van Gogh en Da Vinci. Het is een wand vol kleur en prachtige afbeeldingen. De schilderijen zijn voorzien van ludieke interviews met de maker. Deze zijn zowel grappig als leerzaam en bedoeld om kinderen dichter bij de kunst te brengen.

Nolli

Nolli vervult een belangrijke rol op de camping. Het is niet alleen het gezicht van het Nolliseum Nollipap, maar deze vrolijke snuiter geeft ook de animatie een extra speelse impuls. U kunt hem vinden in de kantine, het winkeltje, de speeltuinen, het zwembad en natuurlijk bij Nollipap.

Een camping met fun en cultuur

Met de komst van Nollipap heeft de camping er een mooie, nieuwe attractie bij die zowel leuk als leerzaam is. Wij nodigen u van harte uit om het Nolliseum te komen bekijken. Boek snel uw campingplaats of bungalow.

 

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000