English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Bungalow Twente: Panoramasnip

Bungalow in Twente: Het hele jaar genieten in de ‘Panoramasnip’

Geachte gast, vanaf 1 oktober zijn onze voorzieningen zoals het zwembad en de kampwinkel gesloten. 

Een bungalow voor zes personen in de mooie omgeving van Twente, dat is wat Vakantiepark de Papillon u biedt. De bungalows zijn ruim opgezet, met een flinke afstand tussen elkaar, zodat u geniet van uw privacy, rust en vakantievrijheid. Een aantal van deze bungalows bevinden zich aan een prachtige, levendige visvijver. De visliefhebber kan vanuit zijn of haar bungalow direct de hengel uitgooien. Terwijl u geniet van het zonnetje, een goed boek of een ijskoud drankje, wacht u geduldig tot u beet heeft. Ook als u niet van vissen houdt, is het een heerlijke plaats. Een fijn en rustgevend uitzicht op een schitterende locatie.

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

Een bungalow met alles erop en eraan

Een aantal van de Panoramasnip bungalows zijn gelegen aan de visvijver. Bent u een fervent visser? Geef dit dan aan bij de boeking, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Vanuit uw bungalow loopt u snel en makkelijk naar de vijver en gooit u in alle rust uw hengeltje uit. Terwijl het zonnetje schijnt, wacht u rustig af tot de vissen bijten. Ook als u niet van vissen houdt, is een plekje bij de vijver ideaal. Genieten aan de waterkant, terwijl u een goed boek leest! De bungalows zijn zo opgebouwd dat u kunt genieten van de ochtend- of avondzon. De keuze is aan u.

Een plek in de natuur

De bungalows staan verschillend opgesteld. Een aantal van de Panoramasnip bungalows zijn gelegen aan de visvijver. Zo bieden we u de kans om te kiezen uit diverse zon-uren; ochtend- of avondzon. In de vroege morgen geniet u, terwijl u aan uw verse, warme broodje begint, van de imposante, Twentse landschap. Het landschap dat een voedzaam en vredig thuis biedt aan diverse dieren, zoals reeën, herten, ijsvogels en vele anderen. Uw verrekijker kan dus goed van pas komen!

De Panoramasnip Bungalows

De bungalows beschikken over drie ruime slaapkamers. Deze slaapkamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden. Verder vindt u het volgende in de bungalow:

Dit is nog maar een kleine greep uit de vele voorzieningen die de bungalow biedt.
Mocht u een extra snel netwerk nodig hebben, dan bieden wij u een bungalow aan zo dicht mogelijk bij het WiFi-steunpunt.

Kosten Panoramasnip

Prijzen van een Panoramasnip zijn te vinden op de pagina met de bungalow-tarieven. U kunt terecht op onze plattegrond voor meer informatie over de locaties van de bungalows. De bungalows hebben nummers: 6, 8, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 18. Deze zijn in de plattegrond rechts van receptie en ingang te vinden. De Panoramasnip bungalows zijn in de plattegrond rood gekleurd. Op deze plattegrond vindt u tevens onze Diamantsnip bungalows.

Kom ook genieten van luxe en natuur en boek uw Panoramasnip!

De Nationale Toekomstprijs 2000