English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Bungalow Twente: Diamantsnip

Huur een bungalow in Twente! Geniet in de Diamantsnip

Geachte gast, vanaf 1 oktober zijn onze voorzieningen zoals het zwembad en de kampwinkel gesloten. 

Onze luxe bungalows bevinden zich in de prachtige natuur van Twente. Hier vindt u de gezelligheid van een camping en de luxe van thuis. De Diamantsnip is een bungalow voor zes personen. Een vrijstaande bungalow omgeven door bomen. De bungalows zijn ruim opgezet, waardoor u veel privacy heeft. In de ochtend geniet u op uw eigen terras van een heerlijk ontbijtje. Een wekker is overbodig, u wordt gewekt door de rustgevende geluiden uit de natuur. Staat u heel vroeg op? Dan heeft u kans dat een ree u komt vergezellen bij het ontbijt. Dat is pas echt genieten!

Een bungalow met alles erop en eraan

Wanneer u verblijft op het bungalowpark van de Papillon kunt u gebruik maken van de vele, luxueuze faciliteiten die aangeboden worden. Zo kunt u gebruik maken van het zwembad en de recreatievijver. Er is tevens een goed, knus en gezellig restaurant. Daarnaast worden er dagelijks warme, verse broodjes in de winkel gebakken. Een heerlijk ontbijt mag tenslotte niet ontbreken.

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

Mooie natuur

Vanuit uw bungalow kijkt u uit op de mooie, Twentse landerijen. Reeën, hertjes, ijsvogels en vele andere vogelsoorten maken uw uitzicht compleet. De echte natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Vanuit uw luie stoel geniet u van het natuurlijk schoon. U moet uw verrekijker niet vergeten!

De Diamantsnip bungalows

Deze bungalows beschikt over drie slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. De bungalow beschikt verder over een:

Daarnaast geniet u van alle voorzieningen die ons vakantiepark te bieden heeft. Wat dacht u van heerlijke, warme en verse broodjes in de ochtend. Een zwembad, een recreatievijver en ons restaurant. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien.

Prijzen bungalow

Voor de prijzen van de Diamantsnip bungalows verwijzen wij u naar de pagina bungalow tarieven. Op de plattegrond vindt u meer informatie over de ligging van de bungalows. De bungalows hebben de nummers: 1, 2, 3, 4, 5, 13, 14, 15. Deze zijn in de plattegrond rechts van de receptie en ingang te vinden. De bungalows zijn in de plattegrond geel gekleurd. U kunt hierop ook de Panoramasnip bungalows bekijken.

Boek vandaag nog uw Diamantsnip en geniet van een onvergetelijke vakantie!

De Nationale Toekomstprijs 2000