deennl
Brochure aanvragen

Vakantiepark de Papillon beschikt over prachtige bungalows in de natuurrijke omgeving van Twente. Gezellige bungalows voor zes personen! Het vakantiepark is een perfecte uitvalbasis voor gezinnen en ouderen. Er is namelijk voor ieder wat wils! Riant uitgeruste bungalows in het Twentse dorp Denekamp, nabij de Duitse grens. Wilt u optimaal genieten van uw vakantie? Wilt u de gezelligheid van een camping, maar het comfort van uw huis? Boek dan een bungalow bij de Papillon.  

Waarom een bungalow bij Vakantiepark de Papillon?

Bent u op zoek naar diversiteit, gezelligheid en pure ontspanning? Dan bent u op zoek naar de bungalows van Papillon. Of u nu met uw partner komt, met uw gezin of met een stel vrienden, wij bieden een bungalow op maat! De bungalows bevinden zich in een bosrijke omgeving. Steek gezellig met uw vrienden de barbecue aan en geniet samen van de rust en gezelligheid. Bent u gek op de natuur? Dan zit u hier helemaal op uw plek. Onze bungalows worden omringd door de imposante Twentse natuur. Een natuur bestaande uit diverse landschappen. Waar kabbelende beekjes, uitgestrekte heides en kleurrijke bossen elkaar afwisselen. Ook voor de kinderen is Vakantiepark de Papillon het einde. Met veel verschillende speeltoestellen, een zwembad en animatieruimte is elk kind in zijn of haar nopjes. Een perfecte vakantiebestemming voor gezinnen, senioren en stelletjes. En dan hebben we het nog niet eens over de bungalows zelf gehad. U komt naar de Papillon om:

  • De vrijheid
  • De rust
  • Het comfort
  • De gastvrijheid
  • De ruimte
  • De prachtige natuur
  • De scherpe tarieven

Genieten op zijn Twents

Wij beschikken over twee verschillende type bungalows: de Panoramasnip en de Diamantsnip. Het verschil zit in de grootte en de indeling. De Panoramasnip is net iets luxer dan de Diamantsnip, maar beide bungalows zijn uitgebreid uitgerust en van alle gemakken voorzien. Onze bungalows zijn het hele jaar door beschikbaar. Of u nu in het voorjaar de broedende vogels wilt spotten, in de zomer uw familie wilt vergezellen die op de camping verblijft of in het najaar wilt genieten van de prachtige gekleurde bossen die Denekamp rijk is? Bij ons is niks onmogelijk. Alle bungalows liggen vrij en dat betekent rust en privacy voor u. Geniet in de ochtend van een groepje grazende reeën, een biddende buizerd of dartelende eekhoorns, dat zijn namelijk uw buren! Gastvrijheid, ruimte, comfort en natuur, dat is genieten op zijn Twents.  

Wat kost een bungalow?

De prijzen voor de bungalows zijn afhankelijk van het type dat u wenst en de lengte van uw verblijf. Bekijk onze aantrekkelijke bungalow tarieven. Geniet ook van de prachtige bungalows in Twente en boek vandaag nog!  

 

Bungalow Twente: Panoramasnip

Bungalow Panoramasnip

Lees meer

Bungalow Twente: Diamantsnip

bungalows twente

Lees meer

Bungalow tarieven

Tarieven

Lees meer