English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

ANWB/KCK Innovatie Award 2018

Gefeliciteerd! U bent genomineerd voor ANWB/KCK Innovatie Award 2018!

Dit bericht ontvingen wij medio november van de ANWB. Vakantiepark De Papillon behoort tot de zestien genomineerde Europese campings! Samen met drie andere campings strijden we om de titel “Innovatie Award 2018”!

Het voornaamste doel van de ANWB/KCK Innovatie Award is innovatie op de camping te belonen en bekend te maken en wordt jaarlijks uitgereikt. Campings in binnen- en buitenland kunnen zichzelf nomineren voor deze Innovatie Award.

En dat hebben we gedaan.

In september hebben we de stoute schoenen aangetrokken en het nieuwe “Nolliseum Nollipap” genomineerd voor de ANWB/KCK Innovatie Award.

Nolliseum genomineerd voor anwb innovatie award

“Nolliseum Nollipap”; een uniek lesje kunstgeschiedenis.

Op vakantiepark De Papillon zijn we altijd bezig om het aanbod te verbreden. Op allerlei creatieve, duurzame en vrolijke manieren. Met als doel, het vakantieplezier voor onze gasten te vergroten. Deze keer gooien we het over een wel heel bijzondere boeg. Namelijk die van de schilderkunst.

Daarom hebben we het souterrain van ons nieuwe recreatiegebouw helemaal ingericht met reproducties van wereldberoemde kunst. Met grote meesters als Van Gogh, Rembrandt, Da Vinci en Corneille. Maar dan speciaal bedoeld voor de jeugd.

De levensgrote reproducties zijn verwerkt in fraaie lijsten en voorzien van tekstborden met daarop een aanstekelijke uitleg in de vorm van een dialoog via WhatsApp-taal. Ook onze oudere gasten nemen de tijd om de kunstwerken eens goed te bekijken. Speciaal voor onze Duitse gasten is er een Duitstalige versie.

Kindermuseum genomineerd voor anwb innovatie award

Prijsuitreiking op de Vakantiebeurs.

De ANWB/KCK Innovatie Award wordt op 10 januari 2018 uitgereikt op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs, Utrecht. Naast een prestigieuze Award voor op de receptie krijgt de winnaar redactionele aandacht in de Kampeer & Caravan Kampioen. Uiteraard worden daarbij ook de eervolle vermeldingen genoemd. De beste ideeën worden bovendien gepubliceerd op de website van de ANWB.

winnaar-anwb-innovatie-awardUpdate 11 januari 2018: We hebben GEWONNEN!

Gisteravond hebben we op de Vakantiebeurs de ANWB /KCK Innovatie Award in de wacht gesleept. En daar zijn we ongelofelijk trots op.

Wil je het “Nollipap Nolliseum” zelf eens gaan bekijken en ontdekken hoe leuk een vakantie op De Papillon is?

Profiteer dan van 25% stapelkorting.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000