English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

ADAC Best Camping Award 2015: Duurzaamste in Europa!

ADAC Camping Award

Met recht kan worden gesteld dat de Duitse ADAC Campingführer op Europees niveau absoluut de toonaangevende organisatie is als het gaat om het beschrijven en beoordelen van meer dan 3000 campings, verspreid over nagenoeg geheel Europa. Jaarlijks gebruiken miljoenen vakantiegangers de documentatie en rapportcijfers van de ADAC om een vertrouwde keuze te maken voor een heerlijke campingvakantie. Al vele jaren is Camping De Papillon in Denekamp met voortreffelijke reviews te vinden in de ADAC Campingführer, in het bijzonder waar het gaat om de sterke combinatie van duurzaam ondernemen en het huiselijk aanvoelende comfort voor de gasten. Voor De Papillon was dit aanleiding om een gooi te doen naar de ADAC Camping Award 2015 in de categorie ‘duurzaamheid’.

Met bijzonder veel trots kunnen wij nu mededelen dat Camping De Papillon de winnaar is geworden van de ADAC CAMPING AWARD 2015 in der Kategorie Nachhaltigkeit (duurzaamheid). Een onafhankelijke jury van experts is van oordeel dat campind de Papillon er in is geslaagd om het duurzaam ondernemen tot in ieder aspect van de inrichting en de exploitatie toe te passen. Het is opvallend hoe buitengewoon onopvallend allerlei milieusparende, energiezuinige en natuur bevorderende investeringen zijn geïntegreerd in het vakantieplezier voor de gasten. Alles staat in het teken een comfortabel, speels en tegelijk rustgevend aanbod voor het hele gezin.

Vandaag, 16 januari 2015, waren wij van Camping de Papillon te gast op het ADAC Camping Gala in het beurscomplex te Stuttgart om deze eervolle Europese onderscheiding in ontvangst te nemen.

ADAC Best Camping

Naast deze prijs mag camping de Papillon ook dit jaar weer het predicaat “ADAC BEST CAMPING” voeren.

Bedankt

Via deze weg willen we vanuit camping de Papillon ook iedereen bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Dit is zowel het Papillon Team als de campinggasten en natuurlijk de verschillende bedrijven waarmee we op zoek zijn gegaan naar duurzame oplossingen die niet altijd even eenvoudig zijn geweest. Iedereen bedankt!

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000