English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

De Papillon krijgt ADAC 5***** Superplatz waardering!

Met grote trots kunnen we vertellen dat Vakantiepark de Papillon de ADAC Superplatz waardering heeft gekregen. Hiermee zijn wij de enige camping in Twente met deze prijs!

Ieder jaar rijkt de ADAC de Superplatz-erkenningen uit en vermeldt deze in de campinggids. Een gids die voor veel kampeerders ook wel “die Camperbibel” wordt genoemd. De Duitse ADAC inspecteurs komen elk jaar onaangekondigd naar onze camping en hebben dit jaar onze camping gewaardeerd met 5 sterren. We zijn 1 van de maar 16 campings in Nederland die deze strenge waardering hebben mogen ontvangen.

Het helpt veel vakantiegangers om een keuze te maken voor een geschikte camping. Faciliteiten als sanitair, standplaats, verzorging terrein, activiteiten en zwembaden worden met sterren bekroond. De Papillon heeft dit jaar alle vijf de sterren weten te bemachtigen.

We zijn erg trots dat we deze waardering in het jaar 2017 mogen voeren. We proberen elk jaar weer het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Deze waardering onderstreept dit gegeven en hiervoor willen we dan ook iedereen bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Zowel onze medewerkers als al onze gasten die samen met ons het park zo prachtig mooi weten te houden.

Wilt u met eigen ogen zien waarom wij deze belangrijke onderscheiding hebben gekregen? Vraag een gratis Brochure aan of boek dan nu uw kampeerplaats.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000