English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Zwembad Dorper Esch Denekamp

In Denekamp is een prachtig zwembad dat rekening houdt met gevarieerde wensen. Het bad heet Zwembad Dorper Esch Denekamp! Zowel de poedelaar als baantjestrekker, van babywurm tot senior, iedereen vindt zijn eigen keus in dit drie badencomplex.

Zwemplezier voor iedereen

Het recreatiebad is voorzien van een stroomversnelling waarin u met de verschillende speelartikelen. Met banden en vlotten, die in het zwembad aanwezig zijn, kunt u al spelende door de stroomversnelling heen.
Er bevind zich aan het recreatiebad een klein buitenbad waar u van de frisse buitenlucht kunt genieten in het warme water van het bad. Daarnaast kunnen de kinderen uit het water omhoog klauteren via een klimwand waarna men van deze wand weer naar beneden kunt glijden. Ook de verschillende water fonteinen, zowel binnen als buiten het bad, bieden veel speelplezier tijdens het verblijf in het zwembad. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten voor de nog kleineren. Een babybad met glijbaan is er hier een van.Voor de iets oudere kinderen is er een tafelvoetbal tafel en een tafeltennistafel aanwezig in dit zwembad.

25m wedstrijdbad (27°C)

Het zwembad dat de roots heeft van de Olympiers Rachel Klamer en Job Kienhuis is een perfect bad om uw baantjes te trekken. Het zwembad is voor de vroege vogels al op tijd geopend zodat de hele dag nog gebruikt kan worden voor andere activiteiten in en rond Denekamp.

Warme bad (33°C)

Het warme bad is uitermate geschikt voor de allerkleinsten. Met de 33 graden is dit een genot voor deze kinderen. Naast het bad is er hier voor de kleintjes ook een mooi “speelparkje” aanwezig.

Samengevat: Iedereen is welkom in zwembad Dorper Esch en dat voelt u, want ook hier geldt de Twentse gastvrijheid.

 

 

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000