English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Wandelen in Twente

Overal kan gewandeld worden in Twente; direct vanaf de Papillon of iets verderop in Twente of Duitsland. U wandelt door een geweldige en rijke natuur. De wandelroutes nemen u mee langs mooie doorkijkjes, gezellige dorpjes en het glooiende landschap. Neem even rust op een van de vele terrassen in Denekamp, Oldenzaal of Ootmarsum. Twente is ideaal om indrukken te verzamelen en uw rust te vinden. De Papillon heeft allerlei routes voor u, van even een ‘kort ommetje na de barbecue’ tot een stevige en avontuurlijke trektocht van een hele dag.

Diverse wandelroutes

In de buurt van Vakantiepark de Papillon zijn interessante wandelroutes uit gezet. U kunt bij de receptie op het park vragen naar informatie over deze verschillende routes. U heeft veel verschillende opties. Zo kunt u direct de grens overgaan en al het moois wat Nordhorn en Bad Bentheim te bieden heeft ontdekken. U kunt ook Twente verder ontdekken en het prachtige Singraven oplopen of naar het Lutterzand gaan. Met onze wandelroutes heeft u keuze genoeg.

Wandelarrangement

Voor een wandelarrangement heeft u niet zo heel veel nodig, uw wandelschoenen zijn namelijk het belangrijkst. Na een heerlijke wandeling is de Papillon die ideale verblijfplaats om bij te komen. Voor uw tentje of voor uw bungalow nog even een drankje doen en alvast de route uitstippelen voor de volgende dag. Weet u niet wat uw volgende route moet gaan worden? Vraag bij de receptie om tips. Zij kunnen u de mooiste plekjes vertellen.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000