English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Klimbos AvaTarZ

Op 18 kilometer van vakantiepark De Papillon ligt het grootste klimbos van Nederland.
AvaTarZ bestaat sinds 2011 en heeft meer dan 110 in moeilijkheid variërende uitdagingen voor hoog en laag. Het klimparcours heeft een zeer speciaal veiligheidssysteem, waardoor kinderen op dit parcours continu gezekerd zijn. Erg veilig dus!

KidZ klimparcours (2 – 4 meter)

AvaTarZ heeft een aantal geweldige parcoursen voor kidz van 6 – 9 jaar. Op 2 tot 4 meter hoogte gaan zij op avontuur. Hierbij kunnen ze lekker klimmen en klauteren over maar liefst 30 stoere hindernissen. Van net tot touwladder en klimbrug. En het leukste op dit speciale KidZ klimparcours? Vier ziplines waarmee ze lekker tussen de bomen door roetsjen.

Hoewel de naam suggereert dat het KidZ klimparcours alleen voor jongere kinderen is, klimmen veel vaders en moeders mee met de kinderen. Erg leuk als quality time om samen ‘de-boom-in’ te gaan. Ook andere ‘oudere’ kinderen klimmen regelmatig op dit parcours. De motorische uitdagingen zijn evenwel gericht op de jongere leeftijdsgroep.

Hoog klimparcours (6-12 meter)

Op het hoge parcours loop je via de trap naar één van de drie basisplateaus. Vanaf deze plateaus heb je toegang tot de 6 routes: First step (1), Family fun (2), Challenge (3), Jungle (4), Sensation (5) en Zipline hometree (6). Dit is de laatste lange zipline terug naar het uitgiftepunt en het terras over 180 meter.

https://avatarz.nl/

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000