English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

Fietsen in twente

Grensoverschrijdend fietsen vanaf vakantiepark De Papillon.

Door de unieke ligging, op 150 meter van de grens, fiets je in Nederland en Duitsland. Een fiets-paradijs voor mountainbikers, wielrenners en recreatieve fietsers.

Fietsen in Twente is zoals fietsliefhebbers dat graag hebben. Fietskaarten en de bekende ‘Knooppunt-routes’ zorgen dat u als fietser de mooiste plekjes te zien krijgt. Mountainbikers, wielrenners en plezier-fietsers vinden zo steeds weer een nieuwe route. Iedere fietsdag is weer anders. Met het hele gezin, alleen of in een groepje bent u verzekerd van veel fietsplezier.

Mountainbiken in Twente.

mountainbike-twente

De directe omgeving van vakantiepark De Papillon is een paradijs voor mountainbikers. In het grensgebied van Nederland en Duitsland kun je prachtige mountainbiketochten maken. Voor zowel beginnende als gevorderde mountainbikers.

Ga je liever met een mountainbike-gids op pad?

In samenwerking met Actief Twente is het mogelijk om onder begeleiding met een ervaren mountainbikegids de omgeving te verkennen. Het is ook mogelijk om via Actief Twente een mountainbike te huren.

Wielrennen in Twente.

wielrennen-fietsen-twente-duitsland

Dat is fietsen in de achtertuin van Hennie kuiper.
Wielrennen in Twente is genieten van de prachtige natuur. Over een netwerk van verschillende routes kun je prachtige tochten maken over vlakke en glooiende wegen. Voor wat meer uitdaging liggen er net over de grens in Duitsland een paar uitdagende klimmetjes. Vakantiepark De Papillon is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke fietsvakantie.

Fietsroute’s in Twente.

fietsen-twente-duitsland

In Twente liggen duizenden kilometers bewegwijzerd fietsroutenetwerk. Een netwerk waarmee u eindeloos uit de voeten kunt. Er zijn ook veel fietsroutes bij die aansluiten op de zogenaamde knooppunten. Natuurlijk wordt er met iedereen rekening gehouden, bijvoorbeeld door fietsroutes met verschillende afstanden, ze zijn er al vanaf 10 kilometer, maar uitbreiding tot elk gewenst aantal kilometers is mogelijk! Zolang u het knooppunt-nummer bij de start onthoudt, kunt u al ‘zwervend’ heel het gebied door fietsen en weer terugkomen bij uw startpunt.

Maak van uw volgende fietstocht weer een heel nieuwe belevenis. Vanuit Vakantiepark De Papillon heeft u veel mogelijkheden. Zo kunt u de karakteristieke dorpjes en steden zoals Denekamp en Ootmarsum ontdekken en de prachtige natuur die daaromheen ligt. U heeft ook de mogelijkheid om de grens over te gaan en te fietsen naar het Slot Bad Bentheim. Bekijk hieronder de nieuwe fietsroutes.

Fietsverhuur op camping De Papillon.

fiets-verhuur-twente

Was u niet van plan om te gaan fietsen, maar zou u dat toch graag willen?
Dan heeft u bij Vakantiepark De Papillon de mogelijkheid om een fiets te huren. Trek er een dagje op uit, ontdek de prachtige fietsroutes of ga gewoon eens op de fiets naar het dorp Denekamp om een boodschap te doen of een terrasje te pakken. Fietsen in Twente is een heerlijke ontspanning en een perfecte manier om de omgeving te verkennen.

Fietsen in Twente doe je vanaf vakantiepark De Papillon!

 

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000