deennl
Brochure aanvragen

Om het onze gasten nog meer naar de zin te maken, is er een uitgebreid netwerk van fietspaden aangelegd. Fietsen in Twente is fietsen zoals vakantiegangers dat graag hebben. Fietskaarten en de bekende ‘Knooppunt-routes’ zorgen dat u als fietser de mooiste plekjes te zien krijgt. Wielrenners, ATB-coureurs en plezierfietsers kunnen steeds weer een nieuwe route vinden. Iedere fietsdag is weer anders. Met het hele gezin, alleen of in een groepje; routes genoeg. U bent verzekerd van veel fietsplezier.

Fietsroute’s in Twente

In Twente liggen duizenden kilometers bewegwijzerd fietsroutenetwerk. Een netwerk waarmee u eindeloos uit de voeten kunt. Er zijn ook veel fietsroutes bij die aansluiten op de zogenaamde knooppunten. Natuurlijk wordt er met iedereen rekening gehouden, bijvoorbeeld door fietsroutes met verschillende afstanden, ze zijn er al vanaf 10 kilometer, maar uitbreiding tot elk gewenst aantal kilometers is mogelijk! Zolang u het knooppunt-nummer bij de start onthoudt, kunt u al ‘zwervend’ heel het gebied door fietsen en weer terugkomen bij uw startpunt. Maak van uw volgende fietstocht weer een heel nieuwe belevenis. Vanuit Vakantiepark de Papillon heeft u veel mogelijkheden. Zo kunt u de karakteristieke dorpjes en steden zoals Denekamp en Ootmarsum ontdekken en de prachtige natuur die daaromheen ligt. U heeft ook de mogelijkheid om de grens over te gaan en te fietsen naar het Slot Bad Bentheim. Bekijk hieronder de nieuwe fietsroutes.

Fietsarrangement

Voor een fietsarrangement in Twente, is niet zoveel nodig. U kunt een fiets huren, maar natuurlijk ook uw een eigen fiets meenemen. U bepaalt zelf hoe ver en hoe lang u wilt fietsen. De fietsroute’s vanaf de Papillon bieden veel mogelijkheden, zo kunt u elke dag opnieuw genieten van weer andere dorpjes en andere natuur. Verblijft u op ons Vakantiepark, dan bieden wij aantrekkelijke fietsarrangementen aan. Wij stellen ze tevens voor u samen. U bent in ieder geval verzekerd van een heerlijke fietsvakantie.

Fietsverhuur op camping de Papillon

Was u niet van plan om te gaan fietsen, maar zou u dat toch graag willen? Dan heeft u bij Vakantiepark de Papillon de mogelijkheid om een fiets te huren. Trek er een dagje op uit, ontdek de prachtige fietsroutes of ga gewoon eens op de fiets naar het dorp Denekamp om een boodschap te doen of een terrasje te pakken. Fietsen in Twente is een heerlijke ontspanning en een perfecte manier om de omgeving te verkennen.

  • Activiteiten: Fietsen
  • Fietsen: Bewegwijzering Duitsland
  • Fietsen: Bewegwijzering Grensweg
  • Fietsen: Kanaal nabij Camping
  • Fietsen: ANWB Bewegwijzerijg
  • Fietsen: Duitse Knooppunten