deennl
Brochure aanvragen

Verblijft u¬†bij Vakantiepark de Papillon en wilt u graag naar een dierentuin? Dat kan! Dierentuin Nordhorn ligt net over de Duitse grens. Niet groot, maar erg goed verzorgt en intiem. Er is een gevarieerd aanbod voor alle leeftijdscategorie√ęn.

Bizons, lama’s, zebra’s en nog veel meer in Dierentuin Nordhorn

Spannende rondleidingen, die ook in het Nederlands worden verzorgt, zorgen dat bezoekers veel informatie krijgen over de aanwezige dieren. Ook zijn er diverse shows die u kunt bezoeken. Zo worden op bepaalde tijdstippen de Bisons gevoerd, de Zeehonden show opgevoerd en kunt u genieten tijdens het voeren van de Lama’s en Zebra’s. Het hoogtepunt van de dierentuin is toch wel het voeren van het jachtluipaard. Iets waar u bij moet zijn.

Op verschillende tijdstippen in het jaar kunt u in dierentuin Nordhorn speciale evenementen bijwonen. Zo zijn er in de zomer verschillende markten aanwezig. Ook tijdens de kerst is er een ware kerstmarkt te vinden in de dierentuin.

Tevens is er in het park een geweldige buiten en binnen speeltuin aanwezig. De kinderen kunnen zich hier lekker uitleven terwijl de ouders zich te goed doen aan een lekker kopje koffie met een stukje taart.

  • Activiteiten: Dierentuin Nordhorn
  • Activiteiten: Dierentuin Nordhorn
  • Activiteiten: Dierentuin Nordhorn