deennl
Brochure aanvragen

Naast de vele faciliteiten op het Vakantiepark zijn er nog veel meer dingen te doen. Er worden diverse activiteiten in Twente georganiseerd en dan met name in Denekamp. Denekamp staat bekend om de vele evenementen die worden georganiseerd door diverse vrijwilligers en verenigingen. Zo wordt het dorp tijdens het pinksterweekend aangekleed in Italiaanse stijl. Tutti Italia is een event waarbij je verschillende Italiaanse lekkernijen kunt proeven, de prachtige Italiaanse auto’s kunt bezichtigen en verschillende mode kraampjes kunt bezoeken. In hartje zomer is er een braderie die met een groots feest wordt afgesloten en het eerste weekend van juli staat in het teken van het altijd gezellige dorpsfeest! Dan hebben we het alleen nog maar over de zomer gehad.  

Ook het Koningsfeest is een evenement dat u niet mag missen als u in Denekamp bent. Verschillende artiesten komen optreden. Net als Denekamp Undercover dat in oktober gehouden wordt. Dit is echter nog maar een kleine greep uit de vele activiteiten die u buiten de camping kunt doen. Er is te veel om op te noemen. Vraag bij de receptie naar meer informatie. Een ding is in ieder geval zeker: door de vele activiteiten in Twente voor jong en oud, hoeft u zich nooit te vervelen.  

Bent u fan van oldtimers? Kom dan in augustus of september naar de Papillon. In augustus vind je in Nordhorn prachtige landbouw oldtimers. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Begin september is er een oldtimer festival in Tilligte. Heb je zelf een oldtimer of een echte klassieke trekker? Neem deze dan gewoon mee naar de camping en naar de oldtimer dag!  

De Twentse natuur in

Naast de vele activiteiten heeft u ook volop mogelijkheden om van de natuur te genieten. Neem uw fiets mee of trek uw wandelschoenen aan en ontdek de prachtige omgeving rondom de Papillon. Het is maar een klein gedeelte van Nederland, maar met een grote diversiteit aan landschappen. Heide, bossen, weilanden, beekjes en karakteristieke dorpjes. De wonderschone natuurgebieden het Singraven, het Lutterzand en het Springendal zijn ook zeker de moeite waard om doorheen te wandelen of te fietsen. Een heerlijke, natuurrijke omgeving. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de Duitse en groene grens over te gaan en om te genieten van al het moois dat onder andere Nordhorn en Bad Bentheim te bieden heeft. Verder kunt u de volgende dingen ondernemen:

Wij vinden het belangrijk dat u het naar uw zin heeft en de vakantie van uw leven heeft. Boek snel uw campingplaats of bungalow bij de Papillon en kijk uit naar een onvergetelijke vakantie.  

Fietsen in twente

Fietsen in Twente

Lees meer

Wandelen in Twente

Wandelen in Twente

Lees meer

Cosmos Sterrenwacht Lattrop

Sterrenwacht Latrop

Lees meer

Openluchtmuseum Ootmarsum

Openlucht Museum Ootmarsum

Lees meer

Zwembad Dorper Esch Denekamp

Zwembad Dorper Esch Denekamp

Lees meer

Slot Bad Bentheim

Slot Bad Bentheim

Lees meer

Dierentuin Nordhorn

Dierentuin Nordhorn

Lees meer

Museum Wonderryck Natura Docet Denekamp

Wonderrijck Natura Docet

Lees meer