English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

5 redenen voor een vakantie op De Papillon!

1. Geniet van een strand-vakantie in Twente.

Een strand-vakantie in Twente? Jazeker!
Behalve het zwembad is er op vakantiepark De Papillon ook een grote recreatievijver met zandstrand. Ideaal om lekker te zwemmen en met een bootje te varen. Midden in de vijver drijft een grote ijsberg, waar je op kunt klimmen en spelen. Of ga je liever zandkastelen bouwen of beachvolleybal spelen op het zandstrand. Dat kan natuurlijk ook. Zo geniet je in Twente ook van een heerlijke strand-vakantie.

2. Vier je vakantie in de mooiste streek van Nederland.

Door de unieke ligging van vakantiepark De Papillon, op 150 meter van de grens, vier je vakantie in Nederland èn in Duitsland. Een schitterende omgeving waar je lekker actief kan zijn. Camping De Papillon ligt, op de groene grens, midden in een uitgestrekt netwerk van wandel– en fietsroutes. Maar ook op de mountainbike en racefiets kun je alle kanten op.

Ga op ontdekkingsreis!
Langs de leukste steden en dorpjes zoals Nordhorn, Oldenzaal of Bad Bentheim. Of bezoek één van de attracties of bezienswaardigheden in de omgeving van vakantiepark De Papillon. Maar ook als het weer wat minder is. In de grensstreek van Nederland en Duitsland zijn voldoende “droge” uitjes te vinden.

3. Vakantiepark De Papillon is een paradijs voor kinderen.

Kinderen kunnen tijdens de vakantie meedoen aan een uitgebreid en gratis recreatieprogramma. Onder de enthousiaste leiding van NOLLI, verzorgt een professioneel animatieteam leuke activiteiten. Voor verschillende leeftijden!

Vervelen is onmogelijk.
Met 20 speeltuinen verspreid over de camping, een visvijver en overdekte recreatieruimte is De Papillon een kindercamping bij uitstek. Waterratten kunnen zich helemaal uitleven in het overdekt zwembad. Maar natuurlijk ook in het waterspray-park en de recreatievijver.

Ga op avontuur.
Alsof dat nog niet genoeg is, kun je in de omgeving ook nog stoere buitensport activiteiten doen. Zoals; naar een survivalpark, mountainbiken, een mooie kanotocht over de Dinkel of boogschieten. Met zoveel mogelijkheden heb je niet genoeg aan 1 vakantie!

4. Geniet van een kampeervakantie op hoog niveau.

Vakantiepark De Papillon is door de ANWB beoordeelt als een 5-sterren camping. Ook van toonaangevende organisaties als ADAC, ACSI en LeadingCampings krijgt vakantiepark De Papillon hoge beoordelingen.

Daarnaast heeft vakantiepark De Papillon alle faciliteiten die je van een 5-sterren camping mag verwachten. Zoals: WIFI, verwarmd sanitair, een overdekt zwembad, een campingwinkel met vers brood, een gezellig restaurant, een snackbar en HD-televisie.

5 sterren anwb camping

5. Profiteer van 30% korting

Wil je de luxe van thuis en de gezelligheid van de camping?

Boek dan nu een comfortable zes persoon bungalow op vakantiepark De Papillon. Dat is genieten van het beste van twee werelden.

Van 29 juni tot 13 juli en van 13 juli tot 20 juli profiteer je van 30% korting.

bungalow-twente-panoramasnip

Panoramasnip bungalow

Een luxe zes persoons bungalow met alles erop en eraan. Ruim opgezet, met een flinke afstand tussen elkaar, zodat u geniet van uw privacy, rust en vakantievrijheid.

Boek nu je vakantie in de Panoramasnip bungalow!

luxe-bungalow-twente

Diamandsnip bungalow

Een vrijstaande zes persoons bungalow omgeven door bomen. Vanuit de bungalow kijk je uit op de mooie, Twentse landerijen. Hier vind je de gezelligheid en faciliteiten van een camping en de luxe van thuis.

Boek nu je vakantie in de Diamandsnip bungalow!

Dus pak die korting en boek nu je zomervakantie op het leukste vakantiepark in Twente.

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000