English Deutsch

Aankomst

Verblijfsduur

Brochure Aanvragen

5 redenen om op vakantie naar De Papillon te gaan.

1. Geniet van een strand-vakantie in Twente.

Een strand-vakantie in Twente? Jazeker!
Behalve het zwembad is er op vakantiepark De Papillon ook een grote recreatievijver met zandstrand. Ideaal om lekker te zwemmen en met een bootje te varen. Midden in de vijver drijft een grote ijsberg, waar je op kunt klimmen en spelen. Of ga je liever zandkastelen bouwen of beachvolleybal spelen op het zandstrand. Dat kan natuurlijk ook. Zo geniet je in Twente ook van een heerlijke strand-vakantie.

Strandvakantie in Twente/

2. Vier je vakantie in de mooiste streek van Nederland.

Door de unieke ligging van vakantiepark De Papillon, op 150 meter van de grens, vier je vakantie in Nederland èn in Duitsland. Een schitterende omgeving waar je lekker actief kan zijn. Camping De Papillon ligt, op de groene grens, midden in een uitgestrekt netwerk van wandel– en fietsroutes. Maar ook op de mountainbike en racefiets kun je alle kanten op.

Ga op ontdekkingsreis!
Langs de leukste steden en dorpjes zoals Nordhorn, Oldenzaal of Bad Bentheim. Of bezoek één van de attracties of bezienswaardigheden in de omgeving van vakantiepark De Papillon. Maar ook als het weer wat minder is. In de grensstreek van Nederland en Duitsland zijn voldoende “droge” uitjes te vinden.

Vakantie in Nederland en Duitslan

3. Vakantiepark De Papillon is een paradijs voor kinderen.

Kinderen kunnen tijdens de vakantie meedoen aan een uitgebreid en gratis recreatieprogramma. Onder de enthousiaste leiding van NOLLI, verzorgt een professioneel animatieteam leuke activiteiten. Voor verschillende leeftijden!

Vervelen is onmogelijk.
Met 20 speeltuinen verspreid over de camping, een visvijver en overdekte recreatieruimte is De Papillon een kindercamping bij uitstek. Waterratten kunnen zich helemaal uitleven in het overdekt zwembad. Maar natuurlijk ook in het waterspray-park en de recreatievijver.

Ga op avontuur.
Alsof dat nog niet genoeg is, kun je in de omgeving ook nog stoere buitensport activiteiten doen. Zoals; naar een survivalpark, mountainbiken, een mooie kanotocht over de Dinkel of boogschieten. Met zoveel mogelijkheden heb je niet genoeg aan 1 vakantie!

Vakantie kinderparadijs

4. Geniet van een kampeervakantie op hoog niveau.

Vakantiepark De Papillon is door de ANWB beoordeelt als een 5-sterren camping. Ook van toonaangevende organisaties als ADAC, ACSI en LeadingCampings krijgt vakantiepark De Papillon hoge beoordelingen.

Daarnaast heeft vakantiepark De Papillon alle faciliteiten die je van een 5-sterren camping mag verwachten. Zoals: WIFI, verwarmd sanitair, een overdekt zwembad, een campingwinkel met vers brood, een gezellig restaurant, een snackbar en HD-televisie.

5 sterren anwb camping

5. Profiteer van 25% stapelkorting

Boek je voor 1 maart 2018 minimaal 1 week zomervakantie op vakantiepark De Papillon. Dan krijg je bovenop het voordeeltarief nog eens 25% korting op een kampeerplaats tijdens de meivakantie.

De meivakantie is dé ideale periode voor een vakantie in Twente. Een goed moment om je caravan of tent weer klaar te maken voor het nieuwe kampeerseizoen. Ook tijdens de meivakantie zijn alle faciliteiten geopend en is er een boordevol recreatieprogramma.

Dus pak die korting en boek nu je zomervakantie en meivakantie op het leukste vakantiepark in Twente.

De extra meivakantie korting is geldig van 27 april t/m 6 mei 2018 en is alleen enkel boeken via onze receptie. Neem daarvoor contact op met ons via 0541- 351 670 of stuur een email naar info@depapillon.nl

Zoek en Boek

Aankomst


Verblijfsduur

Vragen? Bel ons:
T: +31 (0)541 - 351670

De Nationale Toekomstprijs 2000